Rebelde i RBD!
Regujte se NECETE SE POKAJATI:))
Uvek imamo SVEZE NOVOSTI o RBD-u, mada ako cemo iskreno, vise se ZABAVLJAMO U *RBD OFF*, tako da i ako NE VOLITE RBD RAGUJTE SE BICE VAM I TAKO ZANIMLJIVO, A AKO VOLITE, BICE VAM JOS ZANIMLJIVIJE..............Admin Team

Samo za fanove Rebelde i RBD!


You are not connected. Please login or register

Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1default Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! on Mon Dec 28, 2009 5:17 pm

Janicaaaa ^^

Janicaaaa ^^
RBD 100%
RBD 100%
Beogradska arena / Belgrade Arena Popularna pevačica Anai (Anahí), bivša članica benda RBD, nastupiće u Beogradskoj areni na svom prvom solističkom koncertu 10. marta 2010. godine!

Sa samo dve godine Anai je započela karijeru kao glumica i pevačica, učešćem u televizijskoj seriji “Chiquilladas” (Detinjarije), da bi zatim usledilo njeno angažovanje u preko 15 igranih serija, tri filma, dve pozorišne predstave kao i snimanje brojnih muzičkih albuma.

Godine 2004. Anai je tumačila glavni lik (Mia Koluči) u seriji REBELDE i postala članica muzičke grupe RBD, koja je prerasla u najveći fenomen na sceni Latinske Amerike.

U Beogradskoj areni RBD su nastupili čak dva puta tokom 2008. godine: 07. septembra pred rasprodatom halom i 18. decembra na svojoj oproštajnoj turneji.

Anai je četiri godine širom sveta nastupala na RBD turneji koja je imala ogroman uspeh! Anai je posetila 23 zemlje, 116 gradova, prodavši preko 17 miliona albuma, 10 miliona digitalnih zapisa pesama, 2 miliona koncertnih ulaznica, 20 miliona brendiranih suvenira, 5 miliona Barbi lutaka sa likom Anai i 4 miliona DVD izdanja! Nastupila je u Los Anđelesu pred 63 000 ljudi, kao i na prepunom stadionu Marakana u Brazilu, na rimskom Nacionalnom stadionu, na stadionu Vinsente Kalderon u Španiji i mnogim drugim prostorima.

Anai je bila glavni vokal u brojnim RBD hitovima, poput: “Sálvame,” “Algún Día,” “Desapareció,” “Tal Vez Después,” “No Digas Nada,” “Desesperadamente Sola”.

Trenutno, Anai je snimila svoj prvi solo album koji se našao u prodaji u novembru 2009! Na ovom izdanju Anai je sarađivala sa vrhunskim kompozitorima i producentima. Album je inovativan i predstavlja pravu prirodu Anai, koja je spremna da se bori i prevaziđe sve granice muzike.

Njen prvi solo nastup bio je 16. jula 2009. u Majamiju, kada je izvela svoj singl “Mi Delirio”, koji je rezultat saradnje sa jednim od najuspešnihijh bendova u Meksiku: Kinki (Kinky)! Ovaj singl se već uveliko prodaje preko interneta.

Prvi internacionalni singl objavila je 29. septembra 2009.

Anai je započela svetsku turneju 8. novembra u Sao Paolu u Brazilu, gde su fanovi mesecima pre koncerta razapeli šatore oko stadiona ne bi li obezbedili mesto u prvim redovima na tom istorijskom nastupu. Turneja će trajati do aprila 2010. i uključiće mnoge zemlje: Meksiko, SAD, Španiju, Sloveniju, Srbiju, Rumuniju, Hrvatsku, Poljsku, Čile, Argentinu, Boliviju, Brazil, Peru, Ekvador, Kolumbiju, Venecuelu, Panamu, Kostariku, El Salvador, Gvatemalu, Dominikansku Republiku, Portoriko, ...

Ulaznice uskoro u prodaji!

http://www.EstrellasDeMaite.foroes.org

2default Re: Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! on Mon Dec 28, 2009 10:05 pm

Jelena :)

Jelena :)
*~V*I*P~* ~ADMINKA~
*~V*I*P~* ~ADMINKA~
Pa sooper, al ja necu ici Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! 222767

3default Re: Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! on Mon Dec 28, 2009 10:09 pm

I'm Supergirl

I'm Supergirl
RBD ExPeRt!!!
RBD ExPeRt!!!
i ja ne idem... Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! 222767

4default Re: Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! on Tue Dec 29, 2009 12:30 am

Janicaaaa ^^

Janicaaaa ^^
RBD 100%
RBD 100%
ja idem...xD

http://www.EstrellasDeMaite.foroes.org

roberta_bg

roberta_bg
RBD 60%
RBD 60%
soopp..ja bvi wolela da idem!!:)

Lupita

Lupita
Ucker~my boy~
Ucker~my boy~
Super,ali necu moci da idem! Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! 283600

http://rbdisthebest.nstars.org

alexandra

alexandra
RBD FoReVeR......
RBD FoReVeR......
Ja necu da idem...... Sestra me tera.... Ali RBD me je malo smorio.....
I ne znam nijednu Anahinu pesmu. Arena potvrdila da Anahi nastupa 10 Marta! 222767

Maite_Princess

Maite_Princess
~Un PoCo ReBeLdE~
~Un PoCo ReBeLdE~
Volela bih kad bi isla....

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum