Rebelde i RBD!
Regujte se NECETE SE POKAJATI:))
Uvek imamo SVEZE NOVOSTI o RBD-u, mada ako cemo iskreno, vise se ZABAVLJAMO U *RBD OFF*, tako da i ako NE VOLITE RBD RAGUJTE SE BICE VAM I TAKO ZANIMLJIVO, A AKO VOLITE, BICE VAM JOS ZANIMLJIVIJE..............Admin Team

Samo za fanove Rebelde i RBD!


You are not connected. Please login or register

Pismo koje ce biti procitano

Go down  Message [Page 1 of 1]

1default Pismo koje ce biti procitano on Wed Jul 14, 2010 7:24 pm

Janicaaaa ^^

Janicaaaa ^^
RBD 100%
RBD 100%
Crveni tepih:Ovo je nas odgovor na ono sto je rekao Nikolas Kopano 9. jula
Prvo zelimo da stavimo da znanja da nase prisustvo u programu od danas nije zbog poziva koji je obavio njen menadzer.Mi, fanovi smo vec isplanirali da posetimo Crveni Tepih od kada je ugrozen integritet nase umetnice.
Zato zelimo da odbacimo svaki motiv provokacije koji je Kopano predolazio porsto nismo spremni da ispustejemo nicija pravila, pogotovo ne nekoga ko vredja Anahi, koja nam je jedna od najvaznijih osoba u zivotu.
Ne zelimo da Kopano imitira Anahi, kao prvo, niko nije kao ona, i necemo dozvoliti da joj se ruga neki individalac ili neko treci, zelimo da postedimo fanove iz celog sveta ponavljanja ovoga, kako bi se ovaj gospodin ovde ne bi rugao na svetskom nivou.

Bitno je da naglasimo da necemo pasti na igru ponizavanja kao sto je ovaj covek uradio, koji je skoro 8 godina stariji od nas, mi smo danas dokazali dostojan recnik da bismo se odbranili, ne spustajuci se tako nisko kao sto je uradio gospodin nikolas u svom programu.

Ne mislim da treba da vas podsecamo da takodje i mi imamo prava i izmedju ostalog je zapisano da i mi moramo biti saslusani i biti odbaceni zbog nasih interesa, mislim da biste vi iz velikih medija to trebali znati.

I zapamtite: Voljena ili mrzena... Ali nikada ignorisana... To je nasa Anahi..

http://www.EstrellasDeMaite.foroes.org

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum