Rebelde i RBD!
Regujte se NECETE SE POKAJATI:))
Uvek imamo SVEZE NOVOSTI o RBD-u, mada ako cemo iskreno, vise se ZABAVLJAMO U *RBD OFF*, tako da i ako NE VOLITE RBD RAGUJTE SE BICE VAM I TAKO ZANIMLJIVO, A AKO VOLITE, BICE VAM JOS ZANIMLJIVIJE..............Admin Team

Samo za fanove Rebelde i RBD!


You are not connected. Please login or register

Con ustedes... Anahi!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1default Con ustedes... Anahi! on Thu Jan 14, 2010 12:05 pm

Janicaaaa ^^

Janicaaaa ^^
RBD 100%
RBD 100%
Po prvi put bez RBD-a i pre predstavljanja svog solističkog diska, meksička pevačica bila je u Luna Parku sa pobednicima takmičenja koje je organizovao Luna Teen. Srećnici su se upoznali sa njom.

Sa tipičnim uzbuđenjem jer će upoznati svog idola, pobednici su bili na Meet&Greet Anai: Tali Pelman, Valter Kolin Falkon, Lejsa Ruiz, Florensija Grulvant i Fernando Albjak.

Dobili su akreditne kartice da bi mogli da uđu u Luna Park, a posle su čekali trenutak kada će se lice u lice naći sa bivšom RBD članicom, pripremali su kamere, postere da bi ih potpisala i poklone koje su joj pripremili.

Sve je prošlo u jednoj sekundi. Sjajna i spremna za upoznavanje, Anai se sa svojim obezbeđenjem pojavila pred kamerama. Blicevi i nežnosti koje je dobila bili su protagonisti tog iščekivajućeg trenutka.

''Ljudi, znate mi uskoro počinje šou, izvanjavam vam se, ali ne mogu mnogo da se zadržim'', bilo je jedino što smo čuli dok je potpisivala autograme, malo pre prezentacije njenog diska Mi delirio u Argentini.

Ovo je moj prevod članka iz časopisa Luna Teen.

izvor: RMS

http://www.EstrellasDeMaite.foroes.org

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum